Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.

Aktualni natječaji

Obavještavamo vas kako Poziv „Internacionalizacija“ (Sajmovi) traje i dalje. Ukupna vrijednost raspoloživih sredstava iznosi 134 milijuna kuna što je posljedica strateškog opredjeljenja Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta da se dodatno potaknu tvrtke u svojim nastojanjima izlaska na strana tržišta i jačanju izvoza. S obzirom na dosadašnje trajanje navedenog Poziva, Država je ovaj put izbjegla fenomen „najbržeg prsta“ te osigurala dovoljno sredstava za sve zainteresirane prijavitelje. Međutim, na osnovu broja dosad predanih projektnih prijava i razine dodijeljene potpore (cca 430.000 kuna po korisniku), ovim putem skrećemo pozornost svim zainteresiranim prijaviteljima da sa prijavama treba požuriti.

Prihvatljivi prijavitelji

Prihvatljivi prijavitelji su pravne i fizičke osobe koje su mikro, mali ili srednji poduzetnici (do 249 zaposlenih), registrirani za obavljanje gospodarske djelatnosti najkasnije u prošloj godini. Također, u 2018. godini ne smiju imati iskazan gubitak te moraju imati najmanje jednog zaposlenog na temelju sati rada.
 
Visina i intenzitet potpore
 
Najniža vrijednost potpore koja se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi  100.000 kuna, dok je najviša vrijednost potpore 1.000.000 kuna. Intenzitet potpore ovisi o veličini poduzeća – za mikro i malo poduzeće intenzitet je do 85% prihvatljivih troškova dok je za srednje poduzeće do 65% prihvatljivih troškova.

 

Ulaganja koja su dozvoljena
 
Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati u sklopu ovog natječaja moraju biti potrebne za prezentiranje poslovanja poduzetnika na inozemnim tržištima kroz sudjelovanje na međunarodnim sajmovima i istraživanje inozemnog tržišta za plasman proizvoda na nova tržišta izvan RH.
 
Prihvatljivi troškovi
 
U okviru sudjelovanja na sajmu prihvatljivi su troškovi izložbenog prostora na sajmu (kotizacija za nastup, najam izložbenog prostora i opreme, upis u katalog izlagača), troškovi upravljanja izložbenim prostorom (putni troškovi, troškovi smještaja i dnevnica), troškovi izrade promotivnog materijala (grafički dizajn, prijevod, lektoriranje i tisak); te troškovi istraživanja inozemnog tržišta za izradu analize tržišta, izradu strategije izvoza i izradu analize potencijalnih poslovnih partnera.

Prijave traju do 29. lipnja 2020. godine ili do iskorištenja sredstava. Osigurajte svoj nastup na međunarodnom tržištu!

 

 

 

Ovdje se također nalaze poveznice za neke od zanimljivih aktualnih natječaja;

 

 

https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/usluge-za-msp-ove-putem-poduzetnickih-potpornih-institucija-ppi/

 

 

https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/uspostava-regionalnih-centara-kompetentnosti-u-sektoru-turizma-i-ugostiteljstva/

 

 

https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/inovacije-u-s3-podrucjima/

 

 

https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/unapredivanje-infrastrukture-za-pruzanje-socijalnih-usluga-u-zajednici/

 

 

https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/pridruzi-se-aktivni-u-mirovini-jacanje-sposobnosti-organizacija-civilnoga-drustva-za-unaprjedenje-mogucnosti-aktivnog-sudjelovanja-i-socijalne-ukljucenosti-umirovljenika/

 

 

https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/znakovi-kvalitete/